Feest zaal huren Amsterdam

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland, biedt talloze mogelijkheden voor het organiseren van een onvergetelijk feest of evenement. Of u nu een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid plant, een feestzaal huren in Amsterdam kan de sleutel zijn tot een geslaagde bijeenkomst.

De stad zelf dient als een betoverende achtergrond voor elke viering, met zijn iconische grachten, historische architectuur en bruisende energie. Amsterdam ademt cultuur en diversiteit, en dit weerspiegelt zich in de scala aan feestzalen die u hier kunt vinden. Van intieme, sfeervolle locaties tot grootschalige evenementenruimtes met ultramoderne voorzieningen, Amsterdam heeft voor elk wat wils. Het is de plek waar traditie en moderniteit samenkomen, wat het organiseren van een evenement hier extra speciaal maakt.

Zaal huren Amsterdam 30 personen
Feestzaal huren in Amsterdam

Info

De grote zaal heeft een oppervlakte van circa 250 vierkante meters. De zaal kan in verschillende opstellingen worden neergezet. We kunnen op aanvraag grote doeken ophangen om de zaal kleiner te maken en meer sfeer te creëren.

Opstelling

Borrelopstelling – 250 personen
Diner (à la carte of buffet) – 120 personen
Theateropstelling – 150 personen
Cabaretopstelling – 100 personen
U-opstelling – 20 personen
Carré opstelling – 26 personen

Dagdelen

Dagdeel 1 – 08:00 – 12:00
Dagdeel 2 – 12:00 – 17:00
Dagdeel 3 – 17:00 – 22:00

U wordt geacht een koffie arrangement af te nemen. Bij een vergadering van meerdere dagdelen wordt u geacht een lunch of een borrel arrangement af te nemen.

Feestzaal huren in Amsterdam: Capaciteit en voorzieningen

Denkt u erover om een feestzaal in Amsterdam te huren? Dan bent u bij Het Witte Huis Amsterdam aan het juiste adres. Onze feestzaal is echt ruim en biedt voldoende plaats om al uw gasten comfortabel te ontvangen. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste sfeer te creëren en uw gasten op hun gemak te stellen, zodat ze optimaal van uw evenement kunnen genieten.

En als u specifieke behoeften heeft, zoals een podium, geluidsinstallatie, verlichting of cateringfaciliteiten, staan we voor u klaar om u te helpen. We willen er zeker van zijn dat alles perfect is voor uw speciale gelegenheid.

Reservering en planning

Het is erg gewild om een feestzaal te huren in Amsterdam, vooral tijdens het hoogseizoen. Daarom raden we u aan om ruim van tevoren te reserveren, zodat u geen teleurstellingen tegenkomt. Wij begrijpen dat het organiseren van een evenement veel planning vergt, en we zijn hier om u te helpen.

Het is onze passie om u te assisteren bij het plannen van een onvergetelijk evenement. We willen dat uw feest een succes wordt, dus laten we de beschikbaarheid bespreken en alles tot in de kleinste details plannen, inclusief datums, tijden en eventuele speciale verzoeken. Samen maken we van uw evenement een onvergetelijke ervaring.

Feestzaal huren in Amsterdam: De poort naar onvergetelijke herinneringen

Een feestzaal huren in Amsterdam is altijd de eerste stap naar een onvergetelijk evenement. Wij geloven sterk in het belang van personalisatie. Maak de locatie eigen met decoraties die naadloos aansluiten bij uw gekozen thema. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat uw visie tot leven komt, en daarom staan we altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van de perfecte setting.

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om uw speciale dag tot leven te brengen.