Over Het Witte Huis Amsterdam

Wij hebben alles in huis om uw evenement te verzorgen. Of u op zoek bent naar een kleine ruimte om te vergaderen of de hele zaal wilt gebruiken voor een jubileum, Het Witte Huis Amsterdam kan alles voor u verzorgen. U kunt bij ons terecht voor zowel zakelijke als particuliere zaalverhuur.

Sinds maart 2017 zijn wij begonnen met een grondige renovatie en beschikken nu over de modernste technieken om uw presentatie of training te verzorgen. Daarnaast hebben wij een nieuwe geluidsinstallatie inclusief microfoons en beamer, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te regelen.

Buiten dit alles hebben wij een uitgebreide keuken en bar waarin veel denkbare gerechten en drankjes klaargemaakt kunnen worden. Uiteraard kunt u dit combineren met uw evenement.

Wij denken graag met u mee om uw formele of informele evenement tot een succes te maken.

Daarnaast zijn wij gelegen naast twee tennisclubs en gekoppeld aan diverse bridgeverenigingen en daardoor elke dag van het jaar 14 uur per dag geopend, dan wel bereikbaar.

Het Witte Huis Amsterdam is centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en NS-stations en beschikt over een ruim parkeerterrein. Plan hier uw route!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Tot ziens in Het Witte Huis!

Het Witte Huis

Logo Bakkum ICT Advies
Nederlandse Bridge Bond
Logo Bavaria
Schild
Logo De Algemene
Zalencentrum NDC den Hommel