Begrafenissen

Allereerst willen wij u condoleren met uw verlies. Tijdens deze periode komt er veel verdriet bij kijken. Het is dan ook fijn om samen te kunnen zijn met familie en/of vrienden. Hiervoor kunt u terecht in Het Witte Huis Amsterdam. Wij kunnen de receptie na afloop van de begrafenis voor u verzorgen.

Faciliteiten

Het Witte Huis heeft alles in huis voor het verzorgen van de receptie na afloop van de begrafenis. Onze zaal is authentiek en stijlvol, wat zorgt voor een rustige en fijne sfeer. Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij aan de hand van uw wensen alles voor u verzorgen. Zo kunnen wij koffie en thee met wat lekkers voor u klaarmaken. Ook kunt u in plaats van koffie en thee voor een hapje en een drankje kiezen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden samen aan de hand van uw wensen. Daarnaast beschikken wij over een gloednieuwe geluidsinstallatie voor muziek en een beamer voor eventueel beeldmateriaal. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations en is er voldoende parkeerruimte!

Catering

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de volledige catering voor u regelen! Bespreek alle mogelijkheden met ons team voor koffie en thee of een drankje en een hapje tijdens de receptie van de begrafenis.

Tarieven

De tarieven variëren op basis van de duur van de receptie en de gewenste catering.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Logo Bakkum ICT Advies
Nederlandse Bridge Bond
Logo Bavaria
Schild
Logo De Algemene
Zalencentrum NDC den Hommel