Borrel in Amsterdam

Wilt u een borrel organiseren in Amsterdam? Het Witte Huis is de perfecte borrellocatie! Een borrel is een ideale manier om te netwerken of gewoon gezellig bij te kletsen met een groep mensen. Ons authentieke en stijlvolle gebouw zorgt voor een sfeervolle gelegenheid. Naast de drankjes kunnen wij ook de catering volledig voor u verzorgen, waardoor u alleen nog maar uw gasten uit hoeft te nodigen. Simpeler kan het niet, toch?

Faciliteiten

Het Witte Huis heeft alles in huis voor het geven van een borrel! Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij aan de hand van uw wensen alles voor u verzorgen. Zo kunt u tijdens de borrel gebruikmaken van onze bar waar wij drankjes voor u kunnen schenken. Ondertussen kunnen wij in onze keuken diverse borrelhapjes voor u bereiden. Daarnaast beschikken wij over een gloednieuwe geluidsinstallatie voor muziek en een beamer voor eventueel beeldmateriaal. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations en is er voldoende parkeerruimte voor al uw gasten!

Catering

Tijdens uw borrel kunt u gebruikmaken van onze catering. Wanneer u onze zaal huurt zitten er een aantal drankjes en hapjes standaard inbegrepen. Dit kunnen we uiteraard aanpassen aan de van uw wensen. Alles is bespreekbaar. Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Tarieven

De tarieven variëren op basis van de duur van uw borrel en de gewenste catering. Wij helpen u graag om uw evenement tot een doorslaand succes te laten worden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het organiseren van een borrel? Neem contact met ons op! Naast borrels kunt u bij Het Witte Huis ook terecht voor het organiseren van bruiloften, verjaardagen, en nog veel meer.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Logo Bakkum ICT Advies
Nederlandse Bridge Bond
Logo Bavaria
Schild
Logo De Algemene
Zalencentrum NDC den Hommel