Borrels

Wilt u een borrel organiseren in Amsterdam? Het Witte Huis is de perfecte borrellocatie! Ons authentieke en stijlvolle gebouw zorgt voor een sfeervol feest. Daarnaast kunnen wij de catering volledig voor u verzorgen, waardoor u zelf niks meer hoeft te regelen.

Faciliteiten

Het Witte Huis heeft alles in huis voor het geven van een borrel! Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij aan de hand van uw wensen alles voor u verzorgen. Zo kunt u tijdens de borrel gebruikmaken van onze bar waar wij drankjes voor u kunnen schenken. Ondertussen kunnen wij in onze keuken diverse borrelhapjes voor u bereiden. Daarnaast beschikken wij over een gloednieuwe geluidsinstallatie voor muziek en een beamer voor eventueel beeldmateriaal. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations en is er voldoende parkeerruimte voor al uw gasten!

Catering

Tijdens uw borrel kunt u gebruikmaken van onze catering. Wanneer u onze zaal huurt als borrel locatie zitten er een aantal drankjes en hapjes standaard inbegrepen. Dit kunnen we uiteraard aanpassen aan de van uw wensen.

Tarieven

De tarieven variëren op basis van de duur van uw borrel en de gewenste catering.