Bruiloft organiseren in Amsterdam

Bent u opzoek naar dè trouwlocatie in Amsterdam? Trouw dan in Het Witte Huis! Het Witte Huis is een bijzondere en originele locatie om te trouwen in Amsterdam. Wij beschikken niet alleen over een sfeervolle trouwzaal, maar wij hebben alles in huis wat u nodig heeft voor uw bruiloft! Wanneer u gaat trouwen wilt u uiteraard niets aan het toeval overlaten. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is op deze belangrijke dag.

Faciliteiten

Het Witte Huis heeft alles in huis voor uw droombruiloft! Van receptie, diner en feest tot het daadwerkelijke trouwen. Ons gebouw is authentiek en romantisch, wat zorgt voor een sfeervolle accommodatie voor uw bruiloft. Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij alles voor u verzorgen. Zo kunnen wij allereerst tijdens de receptie zorgen voor een lekker drankje en hapje. Daarna kunnen wij de zaal omtoveren voor het diner waarbij er in onze keuken lekkere gerechten voor u klaargemaakt kunnen worden. Tot slot kunt u in de avond gebruik maken van onze bar tijdens het feest! Al met al, naast alleen een trouwlocatie in Amsterdam verzorgen wij alles rondom uw bruiloft!

Catering

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de volledige catering voor u verzorgen! Bespreek alle mogelijkheden met ons team en wij stellen samen met u de menukaart voor uw diner samen en de drankjes en hapjes voor het feest. Vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Tarieven

De tarieven variëren op basis van de gewenste catering en de duur van uw bruiloft. Wij denken graag met u mee om deze dag naar wens te laten verlopen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw bruiloft bij Het Witte Huis in Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op! Naast bruiloften kunt u bij ons ook borrels, verjaardagen of andere evenementen organiseren.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Logo Bakkum ICT Advies
Nederlandse Bridge Bond
Logo Bavaria
Schild
Logo De Algemene
Zalencentrum NDC den Hommel