Bruiloften

Bent u opzoek naar dè trouwlocatie in Amsterdam? Trouw dan in Het Witte Huis! Het Witte Huis is de perfecte locatie voor uw droombruiloft. Wij beschikken niet alleen over een sfeervolle zaal, maar wij hebben alles in huis wat u nodig heeft voor uw grote dag!

Over Het Witte Huis

Het Witte Huis is een evenementenlocatie in Amsterdam. Sinds maart 2017 zijn wij begonnen met een grondige renovatie en beschikken nu over de modernste technieken om uw evenement te verzorgen. Daarnaast hebben wij een nieuwe geluidsinstallatie inclusief microfoons en beamer, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te regelen. Ook beschikken wij over een uitgebreide keuken en bar waarin veel gerechten en drankjes klaargemaakt kunnen worden. Door deze faciliteiten is Het Witte Huis perfect als trouwlocatie!

Trouwen in Het Witte Huis

Het Witte Huis heeft alles in huis voor uw droombruiloft! Van receptie, diner en feest tot het daadwerkelijke trouwen. Ons gebouw is authentiek en romantisch, wat zorgt voor een sfeervolle trouwlocatie. Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij alles voor u verzorgen. Zo kunnen wij allereerst tijdens de receptie zorgen voor een lekker drankje en hapje. Daarnaast kunnen wij de zaal omtoveren voor het diner waarbij er in onze keuken lekkere gerechten voor u klaargemaakt kunnen worden. Tot slot kunt u in de avond gebruik maken van onze bar tijdens het feest! Al met al, naast alleen een trouwlocatie verzorgen wij alles rondom uw bruiloft!

Plan uw droombruiloft

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden waarover Het Witte Huis beschikt voor uw droombruiloft? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen op 020 672 7060 of ons een mail sturen naar info@hetwittehuisamsterdam.nl. Wij kijken ernaar uit om uw grote dag onvergetelijk te maken!