Jubileums

Staat er een jubileum voor de deur? Vier het dan in Het Witte Huis! Of u nu een bedrijfsjubileum viert of uw zilveren huwelijk, wij hebben alles in huis om u een onvergetelijke belevenis te bezorgen!

Over Het Witte Huis

Het Witte Huis is een evenementenlocatie in Amsterdam. Sinds maart 2017 zijn wij begonnen met een grondige renovatie en beschikken nu over de modernste technieken om uw evenement te verzorgen. Daarnaast hebben wij een nieuwe geluidsinstallatie inclusief microfoons en beamer, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te regelen. Ook beschikken wij over een uitgebreide keuken en bar waarin veel gerechten en drankjes klaargemaakt kunnen worden. Door deze faciliteiten is Het Witte Huis perfect als locatie voor uw jubileum!

Jubileum vieren in Het Witte Huis

Het Witte Huis heeft alles in huis voor het vieren van uw jubileum! Ons gebouw is authentiek en stijlvol, wat zorgt voor een sfeervol feest. Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij aan de hand van uw wensen alles voor u verzorgen. Zo kunnen wij voorafgaand een uitgebreid diner voor u bereiden en kunt u tijdens het feest gebruikmaken van onze bar. Daarnaast beschikken wij over een gloednieuwe geluidsinstallatie voor muziek en een beamer voor eventueel beeldmateriaal. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations en is er voldoende parkeerruimte voor al uw gasten!

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het vieren van een jubileum in Het Witte Huis? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen op 020 672 7060 of ons een mail sturen naar info@hetwittehuisamsterdam.nl. Wij kijken ernaar uit om u een onvergetelijke tijd te geven!