Verjaardagen

Bent u bijna jarig? Of wilt u iemand die bijna jarig is verrassen? Vier het dan in Het Witte Huis in Amsterdam! Of het nu om een kinderverjaardag of een groot verjaardagsfeest gaat, wij hebben alles in huis om uw dag onvergetelijk te maken! Wij hebben de perfecte locatie in Amsterdam voor een verjaardag met, indien gewenst, een catering met heerlijke hapjes en drankjes. Uw verjaardag wordt gegarandeerd een succes bij Het Witte Huis.

Faciliteiten

Het Witte Huis heeft alles in huis voor het vieren van uw verjaardag! Onze feestzaal is authentiek en stijlvol, wat zorgt voor een sfeervol verjaardagsfeest. Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij aan de hand van uw wensen alles voor u verzorgen. Zo kunnen wij voorafgaand een uitgebreid diner voor u bereiden en kunt u tijdens het feest gebruikmaken van onze bar. Daarnaast beschikken wij over een gloednieuwe geluidsinstallatie voor muziek en een beamer voor eventueel beeldmateriaal. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations en is er voldoende parkeerruimte voor al uw gasten!

Catering

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de volledige catering voor u regelen! Bespreek alle mogelijkheden met ons team voor een diner, borrel of hapjes en drankjes tijdens uw verjaardag. Vragen? Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Tarieven

De tarieven variëren op basis van de duur van uw verjaardagsfeest en de gewenste catering. Wij denken graag met u meer om uw verjaardag onvergetelijk te laten worden!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw verjaardag bij Het Witte Huis in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op! Naast verjaardagen kunt u ook uw borrel, bruiloft, of een ander evenement bij ons organiseren.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Logo Bakkum ICT Advies
Nederlandse Bridge Bond
Logo Bavaria
Schild
Logo De Algemene
Zalencentrum NDC den Hommel