Verjaardagen

Bent u bijna jarig? Of wilt u iemand die bijna jarig is verrassen? Vier het dan in Het Witte Huis Amsterdam! Of het nu om een kinderverjaardag of een groot verjaardagsfeest gaat, wij hebben alles in huis om uw dag onvergetelijk te maken!

Faciliteiten

Het Witte Huis heeft alles in huis voor het vieren van uw verjaardag! Onze feestzaal is authentiek en stijlvol, wat zorgt voor een sfeervol verjaardagsfeest. Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij aan de hand van uw wensen alles voor u verzorgen. Zo kunnen wij voorafgaand een uitgebreid diner voor u bereiden en kunt u tijdens het feest gebruikmaken van onze bar. Daarnaast beschikken wij over een gloednieuwe geluidsinstallatie voor muziek en een beamer voor eventueel beeldmateriaal. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations en is er voldoende parkeerruimte voor al uw gasten!

Catering

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de volledige catering voor u regelen! Bespreek alle mogelijkheden met ons team voor een diner, borrel of hapjes en drankjes tijdens uw verjaardag.

Tarieven

De tarieven variëren op basis van de duur van uw verjaardagsfeest en de gewenste catering.

Logo Bakkum ICT Advies
Nederlandse Bridge Bond
Logo Bavaria
Schild
Logo De Algemene
Zalencentrum NDC den Hommel