Bedrijfsborrel

Wilt u een borrel organiseren in Amsterdam? Het Witte Huis is de perfecte borrellocatie! Ons authentieke en stijlvolle gebouw zorgt voor een sfeervolle bedrijfsborrel. Daarnaast kunnen wij de catering volledig voor u verzorgen, waardoor u zelf niks meer hoeft te regelen. Ook kunt u een bedrijfsborrel combineren met een diner of een feest om er een volledig personeelsfeest van te maken.

Faciliteiten

Het Witte Huis heeft alles in huis voor het geven van een bedrijfsfeest! Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij aan de hand van uw wensen alles voor u verzorgen. Zo kunnen wij voorafgaand een uitgebreid diner voor u bereiden en kunt u tijdens de bedrijfsborrel en/of bedrijfsfeest gebruikmaken van onze bar. Daarnaast beschikken wij over een gloednieuwe geluidsinstallatie voor muziek en een beamer voor eventueel beeldmateriaal. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations en is er voldoende parkeerruimte voor al uw gasten!

Catering

Tijdens uw bedrijfsborrel kunt u gebruikmaken van onze catering. Wanneer u onze zaal huurt als borrel locatie zitten er een aantal drankjes en hapjes standaard inbegrepen. Dit kunnen we uiteraard aanpassen aan de van uw wensen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw borrel uit te breiden met een diner of een feest!

Tarieven

De tarieven variëren op basis van de duur van uw bedrijfsborrel en de gewenste catering.