Bedrijfsdiner

Wilt u een bedrijfsdiner organiseren in Amsterdam? Het Witte Huis is de perfecte locatie hiervoor! Ons authentieke en stijlvolle gebouw zorgt voor een sfeervol bedrijfsetentje. Daarnaast kunnen wij de catering volledig voor u verzorgen, waardoor u zelf niks meer hoeft te regelen. Ook kunt u een bedrijfsdiner combineren met een bedrijfsborrel of een feest om er een volledig personeelsfeest van te maken.

Faciliteiten

Het Witte Huis heeft alles in huis voor het geven van een bedrijfsfeest en voor een optimale private dining ervaring in Amsterdam! Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij aan de hand van uw wensen alles voor u verzorgen. Zo kunnen wij een uitgebreid diner voor u bereiden en kunt u na het diner gebruikmaken van onze bar. Daarnaast beschikken wij over een gloednieuwe geluidsinstallatie voor muziek en een beamer voor eventueel beeldmateriaal. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations en is er voldoende parkeerruimte voor al uw gasten!

Catering

Uiteraard verzorgen wij de volledige catering rondom uw bedrijfsdiner. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om voorafgaand te borrelen of na het diner nog een drankje te drinken.

Tarieven

De tarieven variëren op basis van de duur van uw bedrijfsdiner en de gewenste catering.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Logo Bakkum ICT Advies
Nederlandse Bridge Bond
Logo Bavaria
Schild
Logo De Algemene
Zalencentrum NDC den Hommel