Trainingen

Bent u opzoek naar dè trainingslocatie in Amsterdam? Dan heten wij u graag van harte welkom bij Het Witte Huis in Amsterdam! Doordat wij beschikken over een authentieke zaal kunnen wij ervoor zorgen dat uw training de juiste ambiance heeft. Daarnaast bieden wij alle andere faciliteiten die u nodig heeft om uw training compleet te maken. Zo kunnen zowel de trainers als de deelnemers optimaal presteren!

Over Het Witte Huis

Het Witte Huis is een evenementenlocatie in Amsterdam. Sinds maart 2017 zijn wij begonnen met een grondige renovatie en beschikken nu over de modernste technieken om uw evenement te verzorgen. Daarnaast hebben wij een nieuwe geluidsinstallatie inclusief microfoons en beamer, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te regelen. Ook beschikken wij over een uitgebreide keuken en bar waarin veel gerechten en drankjes klaargemaakt kunnen worden. Door deze faciliteiten is Het Witte Huis perfect als locatie voor uw trainingen!

Waarom uw training organiseren bij Het Witte Huis?

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een BHV-training, VCA-training, of dergelijke, wij hebben alles voor u in huis! Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij alles voor u verzorgen. Zo beschikken wij over een geheel nieuwe geluidsinstallatie, zodat u prettig en goed verstaanbaar bent. Daarnaast hebben wij ook beamers op locatie, zodat u gebruik kunt maken van beeldmateriaal tijdens de training. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij tevens een hoop andere dingen voor u regelen. Een hapje of drankje bereid in onze uitgebreide keuken is hier een voorbeeld van. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations waardoor de deelnemers probleemloos de weg kunnen vinden!

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor het geven van een training in Het Witte Huis? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen op 020 672 7060 of ons een mail sturen naar info@hetwittehuisamsterdam.nl. Wij kijken ernaar uit om uw training compleet te verzorgen!