Trainingen

Bent u opzoek naar dè trainingslocatie in Amsterdam? Dan heten wij u graag van harte welkom bij Het Witte Huis in Amsterdam! Doordat wij beschikken over een authentieke zaal kunnen wij ervoor zorgen dat uw training de juiste ambiance heeft. Daarnaast bieden wij alle andere faciliteiten die u nodig heeft om uw trainingen compleet te maken. Zo kunnen zowel de trainers als de deelnemers optimaal presteren!

Faciliteiten

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een BHV-training, VCA-training, of dergelijke, wij hebben alles voor u in huis! Doordat wij niet alleen beschikken over een grote zaal, maar ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar kunnen wij alles voor uw trainingen verzorgen. Zo beschikken wij over een geheel nieuwe geluidsinstallatie, zodat u prettig en goed verstaanbaar bent. Daarnaast hebben wij ook beamers op locatie, zodat u gebruik kunt maken van beeldmateriaal tijdens de training. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij tevens een hoop andere dingen voor u regelen. Een hapje of drankje bereid in onze uitgebreide keuken is hier een voorbeeld van. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations waardoor de deelnemers probleemloos de weg kunnen vinden!

Catering

Afhankelijk van de duur van uw training kunt u gebruikmaken van onze catering. Wanneer u onze zaal boekt als trainingsruimte is koffie en thee altijd inbegrepen. Wanneer u de zaal voor twee dagdelen huurt zal hier ook een lunch bij worden geserveerd. Tevens kunt u ervoor kiezen om uw dag te beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet of af te sluiten met een borrel en/of diner. Tot slot bieden wij ook techniekarrangementen aan. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. Eigen techniek gebruiken is bespreekbaar.

Tarieven

De tarieven variëren op basis van de duur van uw training en de gewenste catering. Daarnaast is er ook een diner mogelijk. Hiervan is de prijs bespreekbaar, dit verschilt namelijk per het aantal personen.

 1 dagdeel2 dagdelen
Grote zaal329,-499,-
Kleine zaal139,-199,-
Koffie/thee7,9512,95
Lunch basic14,9514,95
Lunch luxe (vis)18,9518,95

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Logo Bakkum ICT Advies
Nederlandse Bridge Bond
Logo Bavaria
Schild
Logo De Algemene
Zalencentrum NDC den Hommel