Vergaderingen

Bent u opzoek naar een vergaderruimte in Amsterdam? Dan bent u bij Het Witte Huis aan het juiste adres! Wij beschikken zowel over een grote, authentieke zaal als over kleinere ruimtes die ervoor zorgen dat uw vergadering de juiste ambiance heeft. Daarnaast bieden wij alle andere faciliteiten die u nodig heeft voor uw vergadering, zodat u zelf niks meer hoeft te regelen!

Faciliteiten

Naast een inspirerende vergaderzaal beschikken wij ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar. Zo kunnen wij, afhankelijk van uw wensen, alles rondom uw vergadering regelen. Wij beschikken over gloednieuwe geluidsinstallaties zodat u en uw medewerksters prettig en goed verstaanbaar zijn. Ook kunt u gebruikmaken van onze beamers voor het presenteren van beeldmateriaal. Wanneer u interesse heeft in een hapje, drankje of een volledig verzorgd diner kan dit onze uitgebreide keuken bereid worden. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations en is er voldoende parkeerruimte!

Catering

Afhankelijk van de duur van uw vergadering kunt u gebruikmaken van onze catering. Wanneer u onze zaal boekt als vergaderruimte is koffie en thee altijd inbegrepen. Wanneer u de zaal voor twee dagdelen huurt zal hier ook een lunch bij worden geserveerd. Tevens kunt u ervoor kiezen om uw dag te beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet of af te sluiten met een borrel en/of diner. Tot slot bieden wij ook techniekarrangementen aan. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. Eigen techniek gebruiken is bespreekbaar.

Tarieven

De tarieven variëren op basis van de duur van uw vergadering en de gewenste catering. Daarnaast is er ook een diner mogelijk. Hiervan is de prijs bespreekbaar, dit verschilt namelijk per het aantal personen.

 1 dagdeel2 dagdelen
Grote zaal329,-499,-
Kleine zaal139,-199,-
Koffie/thee7,9512,95
Lunch basic14,9514,95
Lunch luxe (vis)18,9518,95

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Logo Bakkum ICT Advies
Nederlandse Bridge Bond
Logo Bavaria
Schild
Logo De Algemene
Zalencentrum NDC den Hommel