Vergaderingen

Bent u opzoek naar een vergaderruimte in Amsterdam? Dan bent u bij Het Witte Huis aan het juiste adres! Wij beschikken zowel over een grote, authentieke zaal als over kleinere ruimtes die ervoor zorgen dat uw vergadering de juiste ambiance heeft. Daarnaast bieden wij alle andere faciliteiten die u nodig heeft voor uw vergadering, zodat u zelf niks meer hoeft te regelen!

Over Het Witte Huis

Het Witte Huis is een evenementenlocatie in Amsterdam. Sinds maart 2017 zijn wij begonnen met een grondige renovatie en beschikken nu over de modernste technieken om uw evenement te verzorgen. Daarnaast hebben wij een nieuwe geluidsinstallatie inclusief microfoons en beamer, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te regelen. Ook beschikken wij over een uitgebreide keuken en bar waarin veel gerechten en drankjes klaargemaakt kunnen worden. Door deze faciliteiten is Het Witte Huis perfect als locatie voor uw vergaderingen!

Waarom vergaderen in Het Witte Huis?

Naast inspirerende ruimtes voor uw vergadering beschikken wij ook over de modernste technieken en een uitgebreide keuken en bar. Zo kunnen wij, afhankelijk van uw wensen, alles rondom uw vergadering regelen. Wij beschikken over gloednieuwe geluidsinstallaties zodat u en uw medewerksters prettig en goed verstaanbaar zijn. Ook kunt u gebruikmaken van onze beamers voor het presenteren van beeldmateriaal. Wanneer u interesse heeft in een hapje, drankje of een volledig verzorgd diner kan dit onze uitgebreide keuken bereid worden. Tot slot is Het Witte Huis centraal gelegen ten opzichte van de snelweg en treinstations en is er voldoende parkeerruimte!

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor vergaderen in Het Witte Huis? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen op 020 672 7060 of ons een mail sturen naar info@hetwittehuisamsterdam.nl. Wij kijken ernaar uit om uw vergadering compleet te verzorgen!