Workshops

Bent u opzoek naar dè locatie voor het geven van workshops? Dan heten wij u graag van harte welkom bij Het Witte Huis in Amsterdam! Deze unieke locatie vlakbij de Zuidas is ideaal als workshopruimte. Daarnaast bieden wij alle andere faciliteiten die u nodig heeft om uw workshop volledig te kunnen verzorgen.

Faciliteiten

Het Witte Huis is een evenementenlocatie in Amsterdam. Wij beschikken over de modernste technieken waarmee wij uw workshop compleet kunnen maken. Allereerst hebben wij een geluidsinstallatie inclusief microfoons en een beamer. Zo kunt u tijdens uw workshop beeldmateriaal tonen aan uw deelnemers en wanneer u een workshop geeft aan een grote groep heeft u de mogelijkheid om de microfoon te gebruiken. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide keuken en bar om u en uw deelnemers van een drankje of hapje te kunnen voorzien tijdens de workshop!

Catering

Afhankelijk van de duur van uw workshop kunt u gebruikmaken van onze catering. Wanneer u onze zaal boekt als workshopruimte is koffie en thee altijd inbegrepen. Wanneer u de zaal voor twee dagdelen huurt zal hier ook een lunch bij worden geserveerd. Tot slot kunt u ervoor kiezen om uw dag te beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet of af te sluiten met een borrel en/of diner.

Tarieven

De tarieven variëren op basis van de duur van uw workshop en de gewenste catering.